logo
Advies nodig? Bel ons! 010 - 5036336

Supercar huren voor uw Shoot!

We werken voor Paperclips, Framez productions, Spinnen Records, Reverse Republic en de grote platenmaatschappijen. Van een Maserati tot een Lamborghini Aventador S!

U kunt bij ons een supercar huren voor vaste tarieven zonder extra kosten zoals verzekering, brandstof en kilometer kosten als de supercars niet gereden worden. Er is altijd een professionele begeleider van ons ter plaatse om de supercar in de juiste positie te zetten voor de mooiste opnames. Reclame middels nummerplaten van Buena vida op de auto zijn wel een pré in deze aanbiedingsvorm. Shoots voor kleding merken of gewoon om filmpjes op te nemen ter reclame materiaal voor uw product mag uiteraard zonder Buena Vida Kenteken.

Wij zijn vaste leverancier van exclusieve auto’s voor o.a. TV Producenten zoals Endemol-Shine, Talpa en RTL4. Zij vertrouwen op onze stiptheid en kwaliteit waarin onze supercars zich bevinden in showroom staat.

Uiteraard is er ook met de auto’s te rijden mocht dit nodig zijn. Vraag hiervoor een offerte aan!

Prijzen
We hanteren bij Buena vida een standaard prijs voor een auto naar keuze van 100 euro per kwartier bij ons op locatie. Uiteraard kunnen de supercars ook op een locatie naar wens worden getransporteerd, dan zijn de haal of brengservice kosten bijkomend. Deze worden in de offerte meegenomen.

Videoclips met onze Supercars

  Aanvraag samenstellen

  Alle velden met een (*) zijn verplicht

  Persoonlijke gegevens

  Alle velden met een (*) zijn verplicht

  *Controleer uw ongewenste mail/spam voor bevestigingsmail

  Danny Vijverberg

  Buena Vida Supercar Verhuur

  Elektraweg 2e
  3144CB Maassluis
  Nederland

  Heeft u een snelle vraag? Neem dan contact op via: 010 – 5036336