logo
Advies nodig? Bel ons! 010 - 5036336

Veel gestelde vragen

 • Hoe bereken ik mijn prijs van het huren van een supercar ?
  De prijs van het huren van een supercar is de huurprijs  met daarbij de verplichte verzekeringskosten en de kilometerkosten.
 • Kan ik kosteloos annuleren ?
  Nee. Indien u een offerte heeft aangevraagd bent u akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Wij brengen 25% van de kosten in rekening wanneer de reservering geannuleerd wordt. Indien u de reservering twee weken of korter voor de huurperiode annuleert  bent u ons 50% van de huurprijs verschuldigd. Bij niet ophalen van de auto op de dag zelf bereken we de gehele huursom.
 • Ik heb geen enkele ervaring met supercars. Krijg ik uitleg voor ik de weg op ga ?
  Buena Vida supercar verhuur is er voor iedereen. Het maakt bij Buena Vida niet uit dat je geen ervaring hebt. Wij geven iedereen duidelijke instructie voor wij een gehuurde supercar de weg op sturen.
 • Ik heb al ervaring met supercars. Krijg ik uitleg voor ik de weg op ga ?
  ja, dat krijgt u. iedere huurder krijgt duidelijke instructie voor de gehuurde supercar zelfstandig de weg op gaat. Dit doen wij omdat niet iedere supercar het zelfde is en wij de veiligheid van onze huurders heel belangrijk vinden.
 • Moet ik zelf tanken ?
  Nee. Indien u niet tankt worden de gereden kilometers verrekent plus een meerprijs van € 25,-. Verder rekenen wij € 50 per kwart tank. Zelf tanken is dus voordeliger voor u als huurder.  Onze auto’s rijden op Superpower of euro98, bij terug komst checken we graag uw tankbonnetje.
 • Mag ik rijden op de openbare weg ?
  Ja, dat mag. Na een korte instructie mag u zelfstandig de weg op. Wij zijn gevestigd in De Lier. Onze ligging is centraal voor het bezoeken van Den Haag, Scheveningen, Delft, Hoek van Holland of Rotterdam.
 • Hoeveel kilometer mag ik rijden?
  Als u een auto huurt, dan rekent u zelf de verreden kilometers af. U kunt ook een 250 of 500 kilometer pakket aanschaffen bij uw huur. Voor iedere extra kilometer betaalt u een kleine vergoeding.
 • Van welk tijdstip tot welk tijdstip kan ik een auto huren?
  Indien u er voor heeft gekozen om een supercar voor een dag te huren, dan mag de auto om 09:00 opgehaald worden. Als u geen gebruikt maakt van onze haal en brengservice, dan dient de auto voor 19:00 terug gebracht te worden. De supercars worden altijd van 9.00 tot 19.00 verhuurd. Bij 24 uurs verhuur dient de auto afgesloten of onder camera bewaakte gebieden te staan.
 • Haal en brengservice
  Wilt u gebruik maken van onze breng service supercar op locatie komen brengen? Dan is dat mogelijk. Wij bieden een aflever en ophaalservice tegen een scherpe prijs. U betaalt voor het halen en betaalt nog een keer voor het brengen. De prijs is Afhankelijk van uw locatie. Onze richtprijs is € 1, 50 per kilometer. U kunt dit terugvinden op onze website.
 • Hoe oud moet je zijn om een supercar te huren?
  U mag zelfstandig rijden (zonder begeleiding) vanaf 18 jaar. U dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.
 • Gratis annuleren bij slecht weer
  In geval van bijzondere weersomstandigheden, zoals bij hevige sneeuwval, kunt u bij Buena Vida Autoverhuur vrijblijvend annuleren op de dag zelf. We plannen dan direct een andere datum in om de rit alsnog door te laten gaan.
 • Kan een 17-jarige deelnemen aan het supercar rijbewijs ?
  Ja, dat kan. Indien de 17-jarige een rijbewijs heeft en samen met zijn begeleider achter het stuur kruipt. Er zal altijd begeleiding aanwezig zijn. Dit betekent dat een 17-jarige altijd in een 4-persoonsauto zal rijden. Dit brengt mogelijk meerdere kosten in rekening.
 • Heb tijdens mijn huur periode een snelheidsovertreding begaan, wat nu? Wij Krijgen het CJBI een melding van uw overtreding, wij zullen u op de hoogte stellen van deze boete en u 5 dagen de tijd geven deze boete te betalen. mocht u dit niet doen dan geven we u NAW gegevens aan het CJBI en zij zullen de boetes overschijven op uw naam. Wij zullen  daarvoor € 50 administratie kosten berekenen
 • Mag ik de supercar huren voor iemand anders ?
  Nee. De bestuurder van de auto dient zelf aanwezig te zijn op het moment dat de huurauto wordt opgehaald of afgeleverd aan de huurder.
 • Mag er iemand anders dan degene die het huurcontact heeft ondertekend rijden in de supercar? nee, iedereen die in de supercar rijdt moet een huur contract hebben ingevuld, een deel praktijk en theoretische uitleg ook willen we deze persoon persoonlijk spreken en een controle uitvoeren op zijn rijbewijs
 • Ik heb langer gereden  en overschrijdt daarmee mijn huurtermijn die op het contract staat. Wat moet ik doen? Als u de auto later in wil leveren dan op het huurcontract aangeven staat moet u altijd even op voorhand informeren of dit tot de mogelijkheden behoord. De supercar kan verhuurd zijn na uw huurperiode. Meld je dit niet of heb je geen afspraken gemaakt dan krijg je voor iedere 15 min een boete.
 • Ik huur meerdere auto´s. Wie mogen er dan in rijden?
  Alleen de bestuurders die een huurovereenkomst hebben getekend en verzekeringskosten hebben betaalt mogen rijden in de supercar. Indien de hele groep de gehuurde supercar wil besturen moet ieder individu deze huurovereenkomst tekenen en de verzekeringskosten betalen.