logo
Advies nodig? Bel Danny! 0174 - 700248

Een supercar rijbewijs halen, hoe werkt dat?

Net als met een normaal autorijbewijs duurt het examen ongeveer een half uur. Hierin wordt in de eerste 15 minuten uitleg en instructies gegeven door middel van theorie in de supercar. Vervolgens wordt in de volgende 15 minuten het examen afgerond door het praktijkexamen. Hierin krijg je ook een echte supercar instructeur mee die beoordeelt of jij aan de eisen voldoet om het supercar rijbewijs te ontvangen.

Net je rijbewijs gehaald?

Je hebt net je rijbewijs gehad en je hebt verder nog geen ervaring, geen probleem! Wij leren je alle wetenswaardigheden van een supercar. Samen met onze instructeur leer jij alles wat je van een supercar moet weten. Hoe voelt het en hoe rij je eigenlijk veilig en verantwoord met flippers? Hoe rij je veilig met heel veel vermogen en wanneer kan je juist genieten van het vermogen? Hoe ga je om met regen en winterse omstandigheden? Het inparkeren van een grote supercar is veel lastiger dan je denkt. De afmetingen zoals de lengte en breedte van een supercar zijn doorgaans compleet anders dan van een normale auto. Ook heb je vaak beperkt zicht op de omgeving, hoe zorg je dat je geen fietser of voetganger raakt? Onze instructeurs staan voor je klaar om het je te leren en je de beste tips & tricks mee te geven zodat jij met elke supercar veilig de weg op kan! We hebben een film voor je gemaakt hoe Robin zijn supercarrijbewijs haalt! Klik Hier om deze te bekijken.

Weet jij hoe je op de juiste manier gas heeft om al het vermogen te voelen? Deze racemonsters zijn even in jouw bezit en jij mag onder begeleiding van onze instructeur de openbare weg op met onze supercars.

Voor de ervaren rijder

Ben je een ervaren bestuurder met al meerdere jaren rijervaring? Ook dan is het supercar rijbewijs zeker iets voor jou. Supercars rijden is een kunst. Zeker in een Ferrari of Lamborghini. Onze professionele instructeur leert jou hoe je comfortabel en veilig kan rijden in een sportwagen. In no-time leer jij jouw favoriete supercar kennen! Kijk op de volgende pagina welke auto’s wij beschikbaar hebben om het supercar rijbewijs mee te behalen.

Kosten

30 minuten rijden [inclusief examen] in een supercar naar keuze uit de klasse (Prijzen zijn incl. BTW):

  • 1 ster        = 200,-
  • 2 sterren = 250,-
  • 3 sterren = 300,-
  • 4 sterren = 350,-
  • 5 sterren = 400,-

Rijschool flammeur