logo
Advies nodig? Bel ons! 0174 - 700248

Over het Buena Vida Supercar rijbewijs

Buena Vida is de grootste exclusieve autoverhuur van Nederland en wij hebben een enorm grote liefde voor auto’s. Deze liefde voor auto’s wil Buena Vida
met jullie delen. Leer rijden in een exclusieve supercar. Dit is ideaal voor de beginnende bestuurder maar is ook toepasselijk op de ervaren bestuurder.
Het leren besturen van een SUPERCAR is een kunst opzicht, ga jij deze uitdaging aan?

Als jij een echte auto liefhebber bent dan is dit echt iets voor jou! Dit betekent dat jij op een veilige manier, veiligheid hebben wij heel hoog staan bij het bedrijf;
jouw supercar rijbewijs zou kunnen halen in een SUPERCAR. Je ontvangt veel begeleiding en zult achteraf door dé supercar verhuurder van Nederland je supercar rijbewijs ontvangen.

De totale tijdsduur van het behalen van het supercar rijbewijs, zal 30 min duren. 20 Minuten rijden met de juiste begeleiding en 10 minuten instructies over jou supercar. Bij het behalen van je examen zal je achteraf je Buena Vida rijbewijs ontvangen en krijg je maar liefst 10% korting bij het huren van elke SUPERCAR. Onze partners voor het Buena Vida rijbewijs zijn NXXT rijscholen, DON opleidingen en LEEUW opleidingen.

Plan jouw eerste SUPERCAR-rijles. Waar wacht je nog op?

Veiligheid voorop

Veel mensen vragen zich af of het wel verstandig is om als jonge bestuurder al in een supercar te gaan zitten. Wij hechten enorm veel waarde aan veiligheid en hebben ook professionele instructeurs om alles in goede banen te leiden. Zelfs met de minste ervaring garanderen wij veiligheid en een comfortabele rijervaring.
Het behalen van het Buena vida SUPERCAR-rijbewijs zal je leven verrijken en kun jij je verdere stappen zetten in jouw nieuwe luxueuze levensstijl!

Aangesloten partners: