Zelfstandig besturen vanaf 18 jaar
Zelfstandig rijden op de openbare weg
Grootste assortiment nieuwe supercars
Ophalen & Brengen in NL en België
logo
hallmark Advies nodig? Bel ons! 0174 - 700248

Hoe het werkt

Net als met een normaal autorijbewijs duurt het examen een half uur. Hierin wordt in de eerste 15 minuten uitleg en instructies gegeven door middel van theorie. Vervolgens wordt in de volgende 15 minuten het examen afgerond door het praktijkexamen. Hierin krijg je ook een echte supercar instructeur mee die je beoordeelt. Je kunt je supercar rijbewijs al halen vanaf 17 jaar.

Supercar rijbewijs zonder regulier rijbewijs

Heb je nog niet je reguliere rijbewijs, maar wil je toch het supercar rijbewijs halen? Dat kan! Niets weerhoudt ons ervan om je te leren rijden in een supercar. Wat is er nog beter dan je eerste rijervaring in een supercar?

Wij leren je alle wetenswaardigheden van een supercar. Samen met onze instructeur leer jij alle theorie én praktijk van een supercar. Hoe voelt het en hoe rij je eigenlijk met flippers? Hoe rij je perfect met heel veel vermogen of het inparkeren van een supercar zonder de velgen te beschadigen? Onze instructeurs staan voor je klaar om het je te leren!

Weet jij hoe je op de juiste manier gas heeft om al het vermogen te voelen? Deze racemonsters zijn even in jouw bezit en jij mag onder begeleiding van onze instructeur de openbare weg op met onze supercars.

Kies je favoriet

Het supercar rijbewijs is te behalen met al onze supercars. Wil je afrijden in een Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce, Bentley, McLaren of Porsche? Het is allemaal mogelijk bij Buena Vida Supercarverhuur.

Voor de ervaren rijder

Ben je een ervaren bestuurder met al meerdere jaren rijervaring? Ook dan is het supercar rijbewijs zeker iets voor jou. Supercars rijden is een kunst. Zeker in een Ferrari of Lamborghini. Onze professionele instructeur leert jou hoe je comfortabel en veilig kan rijden in een sportwagen. In no-time leer jij jouw favoriete supercar kennen!

Kosten

30 minuten rijden [examen] in een supercar uit de klasse:

  • 1 ster        = 100,-
  • 2 sterren = 200,-
  • 3 sterren = 300,-
  • 4 sterren = 400,-
  • 5 sterren = 500,-