Zelfstandig besturen vanaf 18 jaar
Zelfstandig rijden op de openbare weg
Grootste assortiment nieuwe supercars
Ophalen & Brengen in NL en België
logo
Advies nodig? Bel ons! 0174 - 700248

Een supercar rijbewijs halen, hoe werkt dat?

Net als met een normaal autorijbewijs duurt het examen ongeveer een half uur. Hierin wordt in de eerste 15 minuten uitleg en instructies gegeven door middel theorie in de supercar. Vervolgens wordt in de volgende 15 minuten het examen afgerond door het praktijkexamen. Hierin krijg je ook een echte supercar instructeur mee die beoordeelt of jij aan de eisen voldoet om het supercar rijbewijs te ontvangen.

Net je rijbewijs gehaald?

Heb je net je rijbewijs gehaald en wil je je allereerste ritje na de lesauto in een supercar maken? Of wil je goed en veilig leren rijden in bijvoorbeeld Lamborghini of Ferrari? Wij leren je in een half uurtje rijden in je favoriete supercar. Uiteraard krijg je bij een voldoende resultaat een certificaat.

Je hebt net je rijbewijs gehaald en je hebt verder nog geen ervaring, geen probleem! Wij leren je alle wetenswaardigheden van een supercar. Samen met onze instructeur leer jij alle theorie én praktijk van een supercar. Hoe voelt het en hoe rij je eigenlijk veilig en verantwoord met flippers? Hoe rij je veilig met heel veel vermogen en wanneer kan je juist genieten van het vermogen? Hoe ga je om met regen en winterse omstandigheden? Het inparkeren van een grote supercar is veel lastiger dan je denkt. De afmetingen zoals de lengte en breedte van een supercar zijn doorgaans compleet anders dan van een normale auto. Ook heb je vaak beperkt zicht op de omgeving, hoe zorg je dat je geen fietser of voetganger raakt? Onze instructeurs staan voor je klaar om het je te leren en je de beste tips & tricks mee te geven zodat jij met elke supercar veilig de weg op kan! We hebben een film voor je gemaakt hoe Robin zijn supercarrijbewijs haalt! Klik Hier om deze te bekijken.

Weet jij hoe je op de juiste manier gas heeft om al het vermogen te voelen? Deze racemonsters zijn even in jouw bezit en jij mag onder begeleiding van onze instructeur de openbare weg op met onze supercars.

Rijbewijs 17 jaar

Ben je 17 en heb je net je rijbewijs gehaald? Waarschijnlijk wil je dan niks liever dan in een échte supercar rijden. Bij ons kan je onder begeleiding rijervaring opdoen in een supercar naar keuze zoals een Lamborghini, Mclaren of Ferrari. Dit is een unieke kans om op je 17e al in een supercar te rijden. Uiteraard is dit ook een geweldig cadeau om te geven. Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kies je favoriet

Het supercar rijbewijs is te behalen met al onze supercars. Wil je afrijden in een Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce, Bentley, McLaren of Porsche? Het complete beschikbare assortiment is beschikbaar op de volgende pagina! Het is allemaal mogelijk bij Buena Vida Supercarverhuur.

Voor de ervaren rijder

Ben je een ervaren bestuurder met al meerdere jaren rijervaring? Ook dan is het supercar rijbewijs zeker iets voor jou. Supercars rijden is een kunst. Zeker in een Ferrari of Lamborghini. Onze professionele instructeur leert jou hoe je comfortabel en veilig kan rijden in een sportwagen. In no-time leer jij jouw favoriete supercar kennen! Kijk op de volgende pagina welke auto’s wij beschikbaar hebben om het supercar rijbewijs mee te behalen.

Kosten

30 minuten rijden [inclusief examen] in een supercar naar keuze uit de klasse:

  • 1 ster        = 100,-
  • 2 sterren = 200,-
  • 3 sterren = 300,-
  • 4 sterren = 400,-
  • 5 sterren = 500,-