logo
Advies nodig? Bel ons! 0174 - 700248

Supercar Experience bij jou in de buurt!

Wil jij weten hoe het voelt om in een supercar de snelweg op te gaan en wil je de sensatie ervaren van het geluid van een supercar wanneer je wegrijdt?

Wij verhuren 4 verschillende topmerken supercars die jou deze ervaring kunnen bieden bij jou in de buurt voor een super scherpe prijs! Gedurende de maand staan wij met diverse supercars door heel Nederland om jullie een onvergetelijke belevenis te geven. Dit is mogelijk op de dagen maandag tot en met donderdag. Kies jouw favoriete merk en zet jouw Experience vast!

Wanneer kun jij in welke Supercar rijden?

De maandelijkse keuze aan supercars bestaat op locatie uit de volgende merken:

 • Week 1: Ferrari
 • Week 2: Lamborghini
 • Week 3: McLaren
 • Week 4: Audi

Zoals jullie misschien wel weten bezitten wij ongeveer 25 verschillende supercars, zit jouw favoriete merk hier niet tussen? Is het altijd mogelijk om bij onze vestiging in De Lier jouw droomauto te komen rijden! Kijk hier voor de mogelijkheden met andere supercars bij ons op locatie.

Hoe oud moet je zijn om de supercar Experience te ervaren?

De Experience is mogelijk gemaakt voor iedereen! Natuurlijk zit er wel verschil in het meerijden en het zelf rijden. Wil je zelf rijden in de supercar? Dan moet je ouder zijn dan 18 jaar en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Het meerijden in de Supercar is daarentegen voor iedereen mogelijk vanaf 6 jarige leeftijd!

Heb jij je aanvraag gedaan? Dan zullen wij vervolgens contact opnemen om samen de datum en het gewenste tijdstip te plannen!

Waar bestaat de Experience uit?

Bij deze Supercar Experience heb je de keuze tussen twee mogelijkheden. Er kan gekozen worden voor een Experience van ongeveer 50 minuten en van ongeveer 30 minuten. De Experience bestaat uit een korte instructie/uitleg over de auto van ongeveer 10 minuten. Vervolgens is het tijd om in de supercar te stappen en te rijden! Daarnaast is er uiteraard nog tijd om foto’s te maken en vragen te stellen.

Boeken of als cadeau geven?

Wil jij deze Experience boeken? Onder aan deze pagina kan je de keuze maken tussen meerijden of zelf rijden. Klik vervolgens op ‘direct boeken’ om de Experience te reserveren!

Wil je het cadeau geven? Kies dan tussen meerijden of zelf rijden en klik vervolgens op cadeau geven. Dan zorgen wij dat er per mail een cadeaubon jouw kant op komt!

Extra’s

Wil je jouw ervaring vastleggen? Dat kan natuurlijk ook!

Voor 20,- euro bieden wij de extra optie aan om met een GoPro de rit te filmen. Zo zorg je ervoor dat je de ervaring altijd kunt herbeleven!

Voor 50,- euro bieden wij de mogelijkheid om het eigen risico af te kopen. Dit is alleen van toepassing wanneer er voor gekozen wordt om zelf te rijden.

Speciale actie!

Boek jij jouw Experience bij ons op de locatie in de laatste week van de maand, dan is dit tegen hetzelfde tarief als de Experience in Nederland! Dit is dus een extra scherpe prijs voor jouw Experience! Deze korting geld alleen op de 4 supercars die rijden bij de Experience in Nederland.

Prijzen

Mclaren 570s huren
Experience | 100,- euro

Meerijden in jouw droomauto

Wil jij graag ervaren wat een supercar kan? Boek dan deze Experience. Hierbij rij je mee met onze ervaren coureur. Hij zal je een ultieme beleving geven en laten ervaren wat een supercar nou eigenlijk allemaal kan.

Ferrari 458 rijden
Experience | 200,- euro

Zelf rijden in jouw droomauto

Kruip zelf achter het stuur van jouw droomauto. Na een korte instructie van de auto ga je zelf de weg op en kan je zelf het vermogen van de supercar ervaren. Je voelt wat de Supercar kan en hoe strak hij op de weg ligt. Een ervaring die je niet snel zal vergeten!

Boeken

Boek hier uw Supercar Experience

  Persoonlijke gegevens

  Alle velden met een (*) zijn verplicht

  Aanvraag samenstellen

  Alle velden met een (*) zijn verplicht

  *Controleer uw ongewenste mail/spam voor bevestigingsmail