13 juni 2019 | StreetGasm2000

StreetGasm2000 - Lamborghini Aventador S - 'Race me rot'

Na de nodige rust en gezelligheid in Mainz was het maandagochtend om op tijd klaar te staan voor de start van dag 2. Op dag 2 stond er een mooie route van Mainz naar Kitzbuhel in het mooie Tirol, Oostenrijk, op het programma.

Lamborghini huren

Deze route bleek een mooie combinatie te zijn van een stuk autobahn en eerste stukje van de fantastische wegen in de Alpen. Ideale combinatie dus om de auto’s een goed te testen.

Lamborghini huren

Waar we al een beetje van uitgingen bleek ook realiteit te worden… Met auto’s zoals deze wil je altijd wat meer tempo houden en daardoorkregen helaas meer dan genoeg aandacht van de lokale politie en uiteraard word je dan even langs de weggezet om de nodige papieren te controleren. Of we aan de groep door wilden geven dat we wat rustiger aan moeten doen en wat minder herrie moeten maken, prima. Verder konden we onze weg gelukkig vervolgen. Vijf minuten later stond de uitlaat natuurlijk weer open, de meeste mensen die je tegenkomt vinden het geluid en de auto natuurlijk fantastisch.

Dag 2 werd afgesloten met een lekkere bbq aan het zwembad bij het hotel. Helaas hadden twee andere deelnemers problemen met hun auto, een Audi RS6, waardoor ze zo snel mogelijk een vervangende auto nodig hadden. Deze moest natuurlijk in Kitzbuhel afgeleverd worden, Buena Vida Supercar Verhuur kon dit regelen. De Audi R8 werd snel op transport gezet en was onderweg naar Tirol!