StreetGasm2000 - Lamborghini Aventador S - dag 1

Ruim 2400 kilometer, door verschillende landen & samen met meer dan 100 andere zeer snelle, exotische en unieke auto’s. Dat is de StreetGasm2000, dé ultieme roadtrip uitdaging met een supercar. Het is niet voor niets dat hier jaarlijks meerdere (internationaal) bekende personen aan deelnemen.

Voor Buena Vida Supercarverhuur is het de tweede keer dat we deelnemen. Aan een eerdere editie is deelgenomen met de Aston Martin Vantage. Dit was een fantastische ervaring waar ook veel interessante contacten werden opgedaan. Reden genoeg om wederom deel te nemen. Deze keer met onze laatste nieuwe aanwinst, de fantastische Lamborghini Aventador S samen met Richard Landsaat van MRT-AUTOMOTIVE.

StreetGasm2000

Team 25 – Buena Vida Supercar Verhuur

In feite begon dag 1 al op de avond ervoor. Het programma werd gestart met een diner bij de Harbour Club te Rotterdam, gevolgd door een de kick-off party in Club Vie. Dit is zoals altijd een weerzien met de ‘StreetGasm family’ waardoor het altijd erg gezellig is.

StreetGasm2000

Danny en Richard

De volgende ochtend stond de daadwerkelijke start van de de roadtrip op het programma. Alle deelnemers stonden netjes opgesteld, klaar voor vertrek bij de Rotterdamse Kuip. Onder grote publieke  belangstelling en na de nodige foto’s en filmpjes was het tijd om te starten met de mooie route van de eerste dag. Eindelijk! Via de ‘Green Hell’ route werd de eindbestemming Mainz bereikt. Zoals verwacht was dit een leuke rit zonder problemen of moeilijkheden onderweg. Dit is natuurlijk optimaal genieten van een geweldige auto als de Lamborghini Aventador S. Uiteraard werd er ’s avonds naar Formule 1 gekeken op een groot scherm. Helaas zat er voor Max Verstappen geen podium in vandaag..

Morgen staat dag 2 van de roadtrip op het programma! Volg ons ook op Instagram voor live updates gedurende de dag!