logo
Advies nodig? Bel ons! 010 - 5036336

Scheuren in de enige echte Bliksem Mcqueen!

Bij Buena Vida hebben wij nu een echte Bliksem Mcqueen staan! Hiermee bieden we een geweldige ervaring aan voor iedereen die fan is van deze rode racewagen. Extra leuk voor kinderen voor wie dit een wel heel bekende auto is. Wanneer u Lightning Mcqueen huurt zal een professionele bestuurder uw kind meenemen en begeleidingen gedurende een leuk rondje! Uiteraard is deze auto ook bliksem snel en dit zullen we zeker laten merken gedurende het rondje.

In feite is deze Bliksem Mcqueen natuurlijk een Dodge Viper Convertible (Cabrio) met onder de motorkap een enorme 8.3 liter grote V10 met maar liefst 506 PK op de achterwielen. Zoals in het onderstaande filmpje te zien is geeft dit gegarandeerd veel spektakel! In slechts 4.0 seconden bereikt deze Bliksem Mcqueen de 100 km/u. Dit in combinatie met het open dak maakt het een unieke ervaring voor iedereen!

Prijzen

 • Lightning McQueen is met professionele begeleider te huur voor 100,- euro per kwartier.
 • Lightning McQueen is te huur bij ons op locatie maar ook op een door u gewenste locatie. Hiervoor rekenen wij  een starttarief van 50,- euro en 2,00 euro per kilometer vanaf De Lier naar de gewenste locatie v.v.

Vul hieronder het formulier in om deze geweldige ervaring te boeken!

  Lightning Mcqueen Reserveren

  *Controleer uw ongewenste mail/spam voor bevestigingsmail

  Danny Vijverberg

  Buena Vida Supercar Verhuur

  Elektraweg 2e
  3144CB Maassluis
  Nederland

  Heeft u een snelle vraag? Neem dan contact op via: 010 – 5036336