logo
Advies nodig? Bel ons! 0174 - 700248

Automotive Partners

munsterhuis logo

Munsterhuis Sportscars

Munsterhuis Sportscars is officiële distributeur van Ferrari en Maserati. Hierdoor kan Munsterhuis Sportscars een flink aantal exclusieve privileges bieden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld fabrieksbezoeken, Corsa di Piloti én nog veel meer.

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive is de bekendste supercar dealer van Nederland. Met een zeer groot aanbod fantastische supercars van uiteenlopende merken. In de bekende showroom van Louwman Exclusive langs de A2 is een uiteenlopend aanbod van supercars te vinden. Niet alleen de laatste nieuwe modellen, maar ook fantastische klassiekers zoals bijvoorbeeld een Lamborghini Diablo en Ferrari Testarossa. Ook wij hebben onze Mclaren 570S bij Louwman Exclusive gekocht en zijn erg blij met het gehele aankooptraject en alle bijbehorende service!

VDM Cars

VDM Cars

Bent u opzoek naar een exclusieve auto? Dan bent u bij VDM Cars aan het juiste adres. VDM Cars is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van exclusieve auto’s. VDM Cars is volledig onafhankelijk en internationaal actief. VDM Cars kan de auto wereldwijd afleveren en regelt de bijbehorende administratieve handelingen.

wiggers mastercars logo

Wiggers Mastercars

Wiggers Mastercars gespecialiseerd in de in- en verkoop van auto’s in het exclusieve segment. Tevens is Wiggers Mastercars het juiste adres voor het plaatsen van een zoekopdracht naar uw gewenste exclusieve auto. Uiteraard hoort hier ook de import en export van auto’s bij.

mrt automotive logo

MRT Automotive

Door de ruime ervaring en vele gedane projecten in de afgelopen jaren hebben wij de juiste kennis in huis om u het advies te geven waar u naar op zoek bent. Of het nu is voor het onderhoud van uw auto, reparaties of tuning. MRT Automotive zal u altijd het beste advies geven!

Bos V8 supercars

Bos V8 Supercars

Bos V8 Supercars is gespecialiseerd in Amerikaanse auto’s, met een speciale aandacht voor Ford Pick-Up Trucks. Tevens kunt u bij Bos V8 Supercars terecht voor reparaties, APK en onderhoud voor elk type Amerikaanse auto. Daarnaast is Bos V8 Supercars het juiste adres voor import, export, onderdelen en diverse keuringen.

VD Akker

VD Akker

VD Akker is een bedrijf wat zich focust op de merken Bentley, Porsche en Audi. Hier zijn ze dan ook in gespecialiseerd. Het bedrijf begon met Jan van den Akker en de verkoop van jong gebruikte Audi’s. Nu worden zowel nationaal als internationaal mooie exclusieve auto’s geleverd door dit bedrijf. Het is dan ook geen toeval dat de Audi RS6 uit ons assortiment bij VD Akker vandaan komt!

Thijs timmermans

Thijs Timmermans

Thijs Timmermans is gevestigd in Waardenburg. In het mooie moderne luxe pand laat Thijs Timmermans het hart van elke autoliefhebber sneller kloppen. Mercedes-Benz AMG , Ferrari , Audi & meer luxe automerken zijn hier te verkrijgen tegen scherpe prijzen. Exclusiviteit is de fundering voor dit bedrijf.

PON Leusden

PON

Pon Luxury cars te Leusden is dé Lamborghini, Bentley, Porsche en zelfs Bugatti specialist van Nederland. Als geautoriseerde dealer van deze prachtige en tevens exclusieve merken is Pon Luxury Cars niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de supercars. Buena Vida Beheert inmiddels 5 Lamborghini’s en heeft een jarenlange ervaring in samenwerking met dit uiterst unieke bedrijf dat al decennia lang klanten helpt in het verkrijgen van deze bijzondere merken.

graper automotive

Gräper Automotive Exclusive

Gräper Automotive Exclusive zit gevestigd in Capelle aan den IJsel. Het is een vrij jong bedrijf wat exclusieve occasions verkoopt.  Ze hebben een variërend aanbod van onder andere Audi’s, Mercedes, Lamborghini maar ook Ferrari’s zijn te koop bij Gräper Automotive.

Andere Partners

The perfect wedding

The Perfect Wedding

Deze website biedt alle informatie op het gebied van trouwen. Voor inspiratie op het gebied van bruiloften, locaties en meer kunt u een kijkje nemen op de website www.theperfectwedding.com

Luca van Leer

Luca Van Leer

Luca van Leer is een Nederlands kart-talent met een veelbelovende toekomst. In slechts drie jaar tijd heeft de 9-jarige Luca één top 5 positie en driemaal een top 1o positie te weten behalen in het Nederlands Kampioenschoen 60cc Mini Junioren. Luca heeft zichzelf het doel gesteld om in 2020 een eindklassering in de top 5 te behalen. Luca stelt zichzelf erg ambitieuze doelstellingen en gaat vol ambitie op zijn doel af. Omdat wij bij Buena Vida Supercar Verhuur op dezelfde manier werken zijn wij blij om de samenwerking met Luca aan te kunnen gaan. Buena Vida Supercar Verhuur zal Luca Van Leer gedurende 2020 sponsoren.

Kika Kinderenkankervrij

Kika Kinderen kanker vrij zet zich al jaren in om onderzoeken naar nieuwe technieken en vele andere activiteiten mogelijk te maken doormiddel van verschillende fondsen te werfen. Op jaarbasis horen bijna 600 kinderen dat ze kanker krijgen waarvan ruim 25% deze ziekte helaas niet overleeft.

stichting wees gelukkig

Stichting Wees Gelukkig

Stichting wees gelukkig zet zich met hart en ziel in om het leven van een kind dat een of beide ouders heeft verloren in het zonnetje te zetten. Het is een nachtmerrie voor ieder kind om een, of beide ouders te verliezen. Buena Vida supercar verhuur staat deze mooie stichting dan ook graag bij.

cars & business logo

Cars & Business

Cars & Business is een businessclub opgericht voor ondernemers die beschikken over exclusieve sportauto’s. Merken als Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce zijn hier volkomen normaal. Ook exclusieve lijnen van Audi& BMW worden bij deze club vaak gezien. Het bijzondere aan deze club is dat er ook gekeken wordt naar de persoonlijkheid van de bestuurders van deze sportauto’s. Met ruim 225 leden kan je zeggen dat cars & Business inmiddels een grote businessclub is waar genieten fundamenteel is.

Huren.nl

Bij Huren.nl kunt u voor van alles terecht als het gaat om het huren van artikelen. Supercars, Motoren, Boten en vele andere productgroepen komen bij dit bedrijf aan bod. Op een voordelige en tevens duurzame manier weergeeft Huren.nl waar de verhuurders zitten en wie deze verhuurders zijn.

Belevenissen.nl

Belevenissen.nl bestaat al sinds 2006 en heeft zich in rap tempo van een klein bedrijf op een zolderkamertje naar een nationaal niveau weten te tillen. Met unieke belevenissen bieden ze klanten aan om leuke, bijzondere en unieke activiteiten te ondernemen waar je van geniet en die je niet snel meer zal vergeten.

stichting smile per mile

Smile Per Mile

Smile per mile is opgericht door Wesley Waldt. Toen Wesley aan ons vroeg of wij mee wilde doen aan deze activiteit hoefde hij dat geen tweede keer te vragen. Deze prachtige stichting laat kinderen met een ernstige beperking of ziekte een dag lang genieten in een supercar. Tijdens dit evenement staan de kinderen in het middelpunt en mogen ze alle auto’s bekijken en erin meerijden.