logo
Advies nodig? Bel ons! 010 - 5036336

Automotive Partners

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive is de bekendste supercar dealer van Nederland. Met een zeer groot aanbod fantastische supercars van uiteenlopende merken. In de bekende showroom van Louwman Exclusive langs de A2 is een uiteenlopend aanbod van supercars te vinden. Niet alleen de laatste nieuwe modellen, maar ook fantastische klassiekers zoals bijvoorbeeld een Lamborghini Diablo en Ferrari Testarossa. Ook wij hebben onze Mclaren 570S bij Louwman Exclusive gekocht en zijn erg blij met het gehele aankooptraject en alle bijbehorende service!

VDM Cars

VDM Cars

Bent u opzoek naar een exclusieve auto? Dan bent u bij VDM Cars aan het juiste adres. VDM Cars is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van exclusieve auto’s. VDM Cars is volledig onafhankelijk en internationaal actief. VDM Cars kan de auto wereldwijd afleveren en regelt de bijbehorende administratieve handelingen.

mrt automotive logo

MRT Automotive

Door de ruime ervaring en vele gedane projecten in de afgelopen jaren hebben wij de juiste kennis in huis om u het advies te geven waar u naar op zoek bent. Of het nu is voor het onderhoud van uw auto, reparaties of tuning. MRT Automotive zal u altijd het beste advies geven!

VD Akker

VD Akker

VD Akker is een bedrijf wat zich focust op de merken Bentley, Porsche en Audi. Hier zijn ze dan ook in gespecialiseerd. Het bedrijf begon met Jan van den Akker en de verkoop van jong gebruikte Audi’s. Nu worden zowel nationaal als internationaal mooie exclusieve auto’s geleverd door dit bedrijf. Het is dan ook geen toeval dat de Audi RS6 uit ons assortiment bij VD Akker vandaan komt!

wiggers mastercars logo

Wiggers Mastercars

Wiggers Mastercars gespecialiseerd in de in- en verkoop van auto’s in het exclusieve segment. Tevens is Wiggers Mastercars het juiste adres voor het plaatsen van een zoekopdracht naar uw gewenste exclusieve auto. Uiteraard hoort hier ook de import en export van auto’s bij.

PON Leusden

PON

Pon Luxury cars te Leusden is dé Lamborghini, Bentley, Porsche en zelfs Bugatti specialist van Nederland. Als geautoriseerde dealer van deze prachtige en tevens exclusieve merken is Pon Luxury Cars niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de supercars. Buena Vida Beheert inmiddels 5 Lamborghini’s en heeft een jarenlange ervaring in samenwerking met dit uiterst unieke bedrijf dat al decennia lang klanten helpt in het verkrijgen van deze bijzondere merken.

First Class Luxury & Sport Rental

First Class Luxury & Sport Rental is een bedrijf gevestigd in Frankrijk. Hier verhuren ze luxe-wagens. Wij werken samen met ze om zo internationaal klanten en elkaar te helpen. Zo proberen we ook buiten Nederland actief te zijn met het verhuren van supercars

logo taylor travel group

Taylor Travel Management Group

De Taylor Travel Managent Group is gespecialiseerd in wereldwijd VIP vervoer. Het bedrijf is als one-stop shop toonaangevend in chauffeur services, huurauto’s, tickets, accomodaties, beveiliging en prive vluchten. Een totaal concept voor de veeleisende reiziger, van individuele oplossingen tot grootschalige operaties.

Andere Partners

The perfect wedding

The Perfect Wedding

Deze website biedt alle informatie op het gebied van trouwen. Voor inspiratie op het gebied van bruiloften, locaties en meer kunt u een kijkje nemen op de website www.theperfectwedding.com

Luca van Leer

Luca Van Leer

Luca van Leer is een Nederlands kart-talent met een veelbelovende toekomst. In slechts drie jaar tijd heeft de 9-jarige Luca één top 5 positie en driemaal een top 1o positie te weten behalen in het Nederlands Kampioenschoen 60cc Mini Junioren. Luca heeft zichzelf het doel gesteld om in 2020 een eindklassering in de top 5 te behalen. Luca stelt zichzelf erg ambitieuze doelstellingen en gaat vol ambitie op zijn doel af. Omdat wij bij Buena Vida Supercar Verhuur op dezelfde manier werken zijn wij blij om de samenwerking met Luca aan te kunnen gaan. Buena Vida Supercar Verhuur zal Luca Van Leer gedurende 2020 sponsoren.

cars & business logo

Cars & Business

Cars & Business is een businessclub opgericht voor ondernemers die beschikken over exclusieve sportauto’s. Merken als Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce zijn hier volkomen normaal. Ook exclusieve lijnen van Audi& BMW worden bij deze club vaak gezien. Het bijzondere aan deze club is dat er ook gekeken wordt naar de persoonlijkheid van de bestuurders van deze sportauto’s. Met ruim 225 leden kan je zeggen dat cars & Business inmiddels een grote businessclub is waar genieten fundamenteel is.

Excellent_logo_klein aangepast

Excellent Chauffeursdiensten

Excellent Chauffeursdiensten levert al 20 jaar (privé) chauffeurs en heeft een gerenommeerde (internationale) klantenkring. Van het transporteren van een auto van A naar B tot de inzet van 1 of meer privéchauffeurs (al dan niet met auto), alles is mogelijk.  Van welke dienst u ook gebruik maakt, Excellent Chauffeursdiensten staat voor persoonlijk contact, perfecte service, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

stichting smile per mile

Smile Per Mile

Smile per mile is opgericht door Wesley Waldt. Toen Wesley aan ons vroeg of wij mee wilde doen aan deze activiteit hoefde hij dat geen tweede keer te vragen. Deze prachtige stichting laat kinderen met een ernstige beperking of ziekte een dag lang genieten in een supercar. Tijdens dit evenement staan de kinderen in het middelpunt en mogen ze alle auto’s bekijken en erin meerijden.