logo
Advies nodig? Bel ons! 0174 - 700248

Haal- of Brengservice

Indien u uw gehuurde auto graag op locatie ontvangt is dit geen enkel probleem. Buena Vida Autoverhuur geeft u de mogelijkheid om de auto op de gewenste locatie te ontvangen of om de auto op te halen halen.

Haal en breng service wordt in de tijd gedaan binnen de huur periode dit geld voor de verhuur van  dag en nacht of  de dag huur. Wij vertrekken om 9.00 vanuit onze lokatie in de Lier, en om 19.00 dient de auto weer terug te zijn bij ons op lokatie bij dag huur. Bij dag en nacht verhuur zijn de tijden door u zelf  te bepalen (vanaf 09.00) met uitzondering dat wij niet brengen of halen tijdens de spits uren  (15.00-19.00). Mochten de tijden niet aansluiten op uw planning dan kunnen we altijd  voor een meer prijs de auto een dag van te voren brengen.

Bij het huren per uur wordt de reistijd niet van de huurtijd afgehaald. In dit geval is halen en brengen alleen buiten de spits tijden mogelijk.

Onderstaande kaart en overzicht geeft slechts indicatieprijzen weer, voor een exacte prijsopgave kunt u contact met ons opnemen! Wij zullen u dan een gepast voorstel doen.

Onderstaand onze richtprijzen, de kilometer prijs zit op €1,50