logo
Advies nodig? Bel ons! 010 - 5036336

Bedrijfsuitje met Buena Vida Supercar Verhuur

Bent u aan de beurt om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren? Dan bent u bij Buena Vida Supercar Verhuur aan het juiste adres. U kunt samen met Buena Vida Supercar Verhuur een fantastisch bedrijfsuitje organiseren. Wij zijn gevestigd in De Lier, in Het Westland naast de A20 en op enkele minuten vanaf de A4. Doordat wij beschikken over meerdere transport mogelijkheden is het ook mogelijk om de auto’s op de gewenste locatie af te leveren voor uw bedrijfsuitje.

We kunnen in overleg het bedrijfsuitje volledig naar wens inrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitzetten van een mooie route langs verschillende locaties of activiteiten waardoor de bestuurders optimaal van de auto’s kunnen genieten. Uiteraard is het mogelijk om auto’s volledig zelfstandig te besturen & indien gewenst zelfs zonder begeleiding.

Door onze opgedane ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes kunnen wij goed met u meedenken bij het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje. Wij helpen u hier graag bij, in feite is alles mogelijk!

Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje

Verschillende supercars voor het bedrijfsuitje

In ons uiteenlopende assortiment hebben een groot aantal verschillende supercars. U kunt kiezen voor een sportieve Lamborghini Gallardo, Lamborghini Huracán EVO Spyder, Lamborghini AdventadorFerrari 458 SpiderAudi R8 Spyder V10Mclaren 570S of de Mercedes AMG GT S. Heeft u liever Amerikaanse pk’s voor bij uw bedrijfsuitje? Dan hebben wij de Ford Mustang 5.0 GT CabrioChevrolet Camaro of Dodge Viper beschikbaar! Kiest u voor klasse? Dan hebben wij een full-option Ferrari California, Ferrari FF of zelfs een Rolls Royce Phantom voor u ter beschikking.