logo
Advies nodig? Bel ons! 0174 - 700248
Founder

Danny Vijverberg

Mijn naam is Danny Vijverberg. Vanaf jongs af aan ben ik al autoliefhebber en vooral van exclusieve auto’s. Vanuit mijn passie heb ik Buena Vida Supercars Verhuur opgericht. Na 10 jaar tijd ben ik de trotse eigenaar van diverse supercars en bezorg ik huurders elke dag een unieke belevenis.

Ferry van der Hoek
Manager Operations

Ferry van der Hoek

Mijn naam is Ferry van der Hoek. Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen de autobranche. Bij Buena Vida Supercars verhuur ben ik verantwoordelijk voor de verkoop en planning. Ik stel de offertes op en beantwoord uw vragen omtrent de mogelijkheden voor het huren van een geweldige supercar. Graag tot snel!

Stan Goeijenbier
Marketing & Communication

Stan Goeijenbier

Mijn naam is Stan Goeijenbier. Sinds 2019 ben ik werkzaam binnen Buena Vida. Bij Buena Vida Supercars verhuur ben ik verantwoordelijk voor de complete Marketing & Communicatie. Voor alle vragen over samenwerkingen, (online) marketing en promoties ben ik bereikbaar!

Contact opnemen

 

U bent van harte welkom in onze drielaags showroom nabij Delft, wij verwelkomen u graag om onze prachtige supercars te bewonderen en u van de nodige informatie te voorzien om zo de best mogelijke keuze te maken.

De Showroom is open op afspraak. Doordat wij vaak onderweg zijn naar klanten, of andere afspraken is het verstandig om van te voren even contact op te nemen om een afspraak in te plannen! Hierdoor kunnen we de tijd nemen om u goed te helpen en voorkomen we teleurstelling!
Wilt u contact opnemen voor een afpsraak? Bekijk dan onze contactgegevens hieronder!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in!

Wilt u graag een offerte aanvragen? Ga dan naar ons offerte formulier.

*Controleer uw ongewenste mail/spam voor bevestigingsmail