logo
Advies nodig? Bel ons! 010 - 5036336

Team Buena Vida

Founder

Danny Vijverberg

Mijn naam is Danny Vijverberg. Vanaf kind af aan ben ik al autoliefhebber en vooral de liefde voor het merk Ferrari is vanaf kinds af aan al begonnen. Vanuit mijn passie heb ik Buena Vida Supercar Verhuur opgericht. Dit begon dan ook met een Ferrari en hieromheen is de rest van het wagenpark opgebouwd. Na 10 jaar tijd ben ik de trotse eigenaar van diverse supercars en bezorg ik huurders elke dag een unieke belevenis.

 

Luister naar mijn podcast bij Masters of Growth. Klik hier voor de podcast!

Operations

Stanley Martir

Vanaf kleins af aan autoliefhebber in hart en nieren. Ik ben er om zorg te dragen voor een onvergetelijke ervaring tijdens een experience en help U graag verder bij alle vragen over het wagenpark. Ook is het mijn taak het wagenpark te verzorgen zodat de auto’s netjes en op tijd kunnen worden afgeleverd bij de klant.

Marketingmanager

Ismael Hersisia

Mijn naam is Ismaël Hersisia en ben verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij Buena Vida Supercars. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de strategie, ontwikkeling en marketing van Buena Vida Supercars. Buena Vida is gericht in het verhuren van exclusieve auto’s in Nederland en België. Buena Vida Supercars maakt ontoegankelijke en exclusieve auto’s toegankelijk, betaalbaar en bereikbaar voor alle doelgroepen. De drijfveer ligt niet alleen in het onderzoeken van een strategische koers maar ook het verzorgen van de interne- en externe communicatie. Buena Vida is een plek waar jij jezelf kan zijn en de mogelijkheid hebt om te leren en kennis te maken met een interessante auto-industrie. Wil je meer weten over Buena Vida Supercars, bel ons en maak een afspraak met mij! Laten we kennis maken en koffie doen!

Communicatie & PR

Charmaine Pas

I​k ben Charmaine Pas en ben werkzaam bij Buena Vida als communicatie en PR dame en beheer de website. Ik ben de partner van Danny en samen zorgen wij voor een perfecte behandeling van de klanten als ze komen kijken, bellen of een supercar hebben gehuurd. Zelf ben ik ook ondernemer en eigenaar van GM Academy waarbij ik mannen bewust maak van hun kracht en relatie/dating/voedingscoach ben voor een gezonde en gelukkige lifestyle. Voor vragen omtrent beschikbaarheid van de supercars of PR kunt u bij mij terecht, ik zorg voor duidelijkheid betreft het huren van een supercar en beantwoord al uw vragen graag per telefoon. Zo komt iedere klant met een bredere lach op het gezicht terug met een supercar als hoe zij zijn vertrokken.

Wie is Danny?

Ik ben Danny Vijverberg, geboren en getogen in het Westland en vanaf kinds af aan gek op rode Ferraries. Omdat het rijden in een rode Ferrari voor mij als kind niet mogelijk kon worden gemaakt in mijn jeugd heb ik zelf het heft in handen genomen om mensen met dezelfde passie deze droom te kunnen aanbieden van jong tot oud. Je kunt bij ons meerijden of zelf rijden in een supercar naar keuze uit alle merken. We hebben de prijzen vanaf een experience tot aan dagverhuur mogelijk gemaakt zodat er voor ieders budget een droom realisatie mogelijk is. Omdat het verhuren van supercars mij sinds 10 jaar erg leuk is bevallen ga ik nog even door en wel met Hypercars, dit is mijn nieuwe Goal t/m 2030. Electrische auto’s moet ik niet aan denken, ik hou van gillende hoogtoerige motoren welke voor kippenvel zorgen en kriebels in de buik, thats the spirit.

Het zien van klanten na een rit met een brede lach maakt me elke dag weer een blij en gelukkig mens, en door de supercars te verhuren aan u, bied u mij de mogelijkheid deze aan te schaffen. We werken met alleen supercar dealerbedrijven zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen voor een veilige onbezorgde rit, en een herrinering die uw hele leven zal blijven bestaan. Het kopen van een supercar is niet altijd makkelijk, maar door alle kennis opgedaan door de jaren heen is het mij gelukt een mooi assortiment met vooral beleving samen te stellen.

Kom gerust eens langs in onze showroom om een kijkje te nemen, dit kan altijd op afspraak, en wie weet bent u overtuigd van het feit dat herrineringen voor altijd zijn. Mijn team en ik staan je graag te woord en kunnen jou alles vertellen over de verschillen in ons assortiment van prijzen tot prestaties en beleving. We maken het vanaf 18 jaar al mogelijk verzekerd in een supercar te rijden en daarmee zijn we uniek in NL en elf Europa aan het worden. Door de supercars te delen met liefhebbers maak ik het mogelijk de supercars voor liefhebbers aan te bieden, en met die uitspraak is de cirkel rond hoe het bedrijf is ingesteld. U bent van harte welkom in Maassluis (Zuid-Holland) op de Elektraweg 2e, de supercars zullen u doen verbazen en zijn in het echt net zo mooi als op de foto’s, ik krijg vaak die vraag, en ermee rijden is nog veel gaver dan u misschien denkt. Ik hou ervan en mede dankzij jullie kan ik mijn lifestyle zo hebben en is dit te zien op mijn influencer instagram pagina @supercargoeroe, volg mij als je wilt en je leert me kennen, openheid en puur genot staan bij mij in hoog vaandel, en zoals je zult zien is het huren van een supercar bij ons zeker de moeite waard om u eens in te verdiepen, we helpen u graag verder in het verwezenlijken van uw supercar droom. Aldus Danny

Contact opnemen

 

U bent van harte welkom in onze drielaags showroom nabij Delft, wij verwelkomen u graag om onze prachtige supercars te bewonderen en u van de nodige informatie te voorzien om zo de best mogelijke keuze te maken.

De Showroom is open op afspraak. Doordat wij vaak onderweg zijn naar klanten, of andere afspraken is het verstandig om van te voren even contact op te nemen om een afspraak in te plannen! Hierdoor kunnen we de tijd nemen om u goed te helpen en voorkomen we teleurstelling!
Wilt u contact opnemen voor een afspraak? Bekijk dan onze contactgegevens hieronder!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in!

Wilt u graag een offerte aanvragen? Ga dan naar ons offerte formulier.

Danny Vijverberg

Buena Vida Supercar Verhuur

Elektraweg 2e
3144CB Maassluis
Nederland

Heeft u een snelle vraag? Neem dan contact op via: 010 – 5036336