Zelfstandig besturen vanaf 18 jaar
Zelfstandig rijden op de openbare weg
Grootste assortiment nieuwe supercars
Ophalen & Brengen in NL en België
logo
Advies nodig? Bel ons! 0174 - 700248

Contact opnemen

 

U bent van harte welkom in onze driedaags showroom nabij Delft, wij verwelkomen u graag om onze prachtige supercars te bewonderen en uw keuze te maken.

Wij zijn van 10.00 tot 17.00 open voor bezichtigen  vanaf woensdag t/m zaterdag.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in!

Wilt u graag een offerte aanvragen? Ga dan naar ons offerte formulier.

Directeur

Danny Vijverberg

Ik ben Danny Vijverberg, oprichter en eigenaar van Buena Vida Supercar Verhuur. Altijd heb ik al een passie gehad voor exclusieve auto’s. Dit is de reden dat ik mijn hele hart in mijn bedrijf heb kunnen storten. Inmiddels zijn wij in 5 jaar tijd marktleider geworden in het verhuren van de meest exclusieve super- en hypercars in Europa.

Ferry van der Hoek
Manager Operations

Ferry van der Hoek

Mijn naam is Ferry van der Hoek. Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen de autobranche. Bij Buena Vida Supercar Verhuur ben ik verantwoordelijk voor de verkoop en planning. Ik stel de offertes op en beantwoord uw vragen omtrent de mogelijkheden voor het huren van een geweldige supercar. Graag tot snel!

Sarah Dikker
Marketing & Communicatie

Sarah Dikker

Binnen Buena Vida Supercar Verhuur ben ik verantwoordelijk voor de complete marketing en communicatie. Ik ben gespecialiseerd in het genereren van content op social media en het neerzetten van nieuwe concepten. Ik vindt auto’s gewoon heel leuk! Wil je advies over hoe wij jou product of bedrijf succesvoller kunnen maken gecombineerd met onze supercars of concepten? Of ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie.