logo
Advies nodig? Bel ons! 0174 - 700248

Team Buena Vida

Danny Vijverberg
Founder

Danny Vijverberg

Mijn naam is Danny Vijverberg. Vanaf kind af aan ben ik al autoliefhebber en vooral de liefde voor het merk Ferrari is vanaf kinds af aan al begonnen. Vanuit mijn passie heb ik Buena Vida Supercar Verhuur opgericht. Dit begon dan ook met een Ferrari en hieromheen is de rest van het wagenpark opgebouwd. Na 10 jaar tijd ben ik de trotse eigenaar van diverse supercars en bezorg ik huurders elke dag een unieke belevenis.

Ferry van der Hoek
Manager Operations & Sales

Ferry van der Hoek

Mijn naam is Ferry van der Hoek. Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen de autobranche. Bij Buena Vida Supercars verhuur ben ik verantwoordelijk voor het wagenpark. Ik zorg dat uw gehuurde auto er pico bello uitziet en volgens afspraak op de locatie is. Ook behandel ik de offertes en kan er voor allerlei vragen met mij contact opgenomen worden. Voor alle logistiek rondom de supercars kunt u bij mij terecht.

Miquel
Marketing & Social Media

Miquel Verbeek

Mijn naam is Miquel, binnen Buena Vida houd ik mij bezig met alle zaken rondom marketing. Daarnaast zorg ik voor de Social media kanalen van Buena Vida. Voor alle vragen over eventueel samenwerkingen of acties kun je bij mij terecht!

Contact opnemen

 

U bent van harte welkom in onze drielaags showroom nabij Delft, wij verwelkomen u graag om onze prachtige supercars te bewonderen en u van de nodige informatie te voorzien om zo de best mogelijke keuze te maken.

De Showroom is open op afspraak. Doordat wij vaak onderweg zijn naar klanten, of andere afspraken is het verstandig om van te voren even contact op te nemen om een afspraak in te plannen! Hierdoor kunnen we de tijd nemen om u goed te helpen en voorkomen we teleurstelling!
Wilt u contact opnemen voor een afspraak? Bekijk dan onze contactgegevens hieronder!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in!

Wilt u graag een offerte aanvragen? Ga dan naar ons offerte formulier.

    *Controleer uw ongewenste mail/spam voor bevestigingsmail

    Voor alle aanvragen voor TV , reclame en artiesten neem contact op met ons management: dennis@bdmnr.com