logo
Advies nodig? Bel ons! 010 - 5036336

Een Cadeaubon bestellen

Het is natuurlijk leuk om zelf in een supercar te rijden, maar het is eigenlijk net zo leuk om het iemand cadeau te geven! Zo kan u misschien wel iemand zijn droom uit laten komen.

Waar is de cadeaubon voor te gebruiken?

De cadeaubon die u besteld is voor al onze verhuurmogelijkheden te gebruiken. De bon is dus in te zetten voor het huren van een supercar, voor een Experience(Zelf 60 min. in jouw droomauto rijden!) maar ook voor bijvoorbeeld de Dreamtour. De bon kan ook als korting op de huurprijs gerekend worden, zo wordt het langer huren van een supercar ook een stuk voordeliger!

Hoe besteld u de cadeaubon?

U kunt de cadeaubon via het onderstaande formulier aanvragen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat er een cadeaubon via de mail u kant op komt. Deze is vervolgens uit te printen om cadeau te geven! De uitgeprinte cadeaubon kan bij ons weer ingeleverd worden om in een supercar te gaan rijden! Wilt u de cadeaubon geven aan iemand die onder de 18 jaar is? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om mee te rijden in een supercar. Onze ervaren bestuurders zorgen voor een onvergetelijke ervaring in de supercars!

  Experience Cadeaubon.

  Het is ook mogelijk om zelf de waarde van de cadeaubon te bepalen. Houdt echter wel rekening met onze tarieven voor een Experience of het huren van een supercar. Na ontvangst van je bestelling ontvang je een bevestiging en betaalverzoek. We verzenden de cadeaubon binnen 1 werkdag.

  Kies uw Cadeaubon

  *Controleer uw ongewenste mail/spam voor bevestigingsmail

  Danny Vijverberg

  Buena Vida Supercar Verhuur

  Elektraweg 2e
  3144CB Maassluis
  Nederland

  Heeft u een snelle vraag? Neem dan contact op via: 010 – 5036336