Buena Vida Supercar Verhuur aanwezig op IAMS 2021!

Het paasweekend, 1 t/m 4 april 2021 is het weer zo ver! IAMS, de grootste autoshow van Nederland, opent weer zijn deuren voor alle autoliefhebbers om de meest bijzondere en exclusieve auto’s te kunnen bekijken. Het bijzondere aan deze editie van IAMS is dat het voor het eerst ook mogelijk is om zelf de auto’s te ervaren, het is mogelijk om zelf achter het stuur te kruipen van supercars!

Wij hadden al langere tijd het idee om eens een andere invulling te geven aan een autoshow, helaas ontbreekt er naar ons idee toch vaak een stukje beleving. Als autoliefhebber wil je meer dan slechts stilstaande auto’s bekijken. Een ‘cold start’ of bijvoorbeeld een ‘rev battle’ zou al een stuk meer beleving geven op een autoshow. Het is natuurlijk, vanwege veiligheidsmaatregelen, begrijpelijk dat dit doorgaans niet mag. Toch zullen wij hier op de IAMS verandering in brengen! Naar ons idee is het de ultieme beleving als je de auto ook daadwerkelijk kan beleven en dat gaan we realiseren op de IAMS! Op de volgende pagina kan je tickets kopen om in een échte supercar te rijden!

Gedurende het evenement is er de mogelijkheid om een échte supercar te besturen of om er in mee te rijden. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk dat je vooraf een plekje koopt voor een ritje!

Samen met de organisatie van IAMS kunnen wij deze unieke ervaring bieden tijdens het evenement! Gedurende het evenement staan er zeven supercars van Buena Vida Supercar Verhuur waarin je zelf achter het stuur kan kruipen. Ook het meerijden met één van onze ervaren chauffeurs een unieke ervaring zijn. Er zal keuze zijn uit de Ford Mustang 5.0 V8 Convertible, Nissan GTR, Audi R8 V10 Spider, Ferrari 458 Spyder, Lamborghini Huracan Evo Spider, McLaren 570S of een Mercedes AMG GTS.

Maak je bezoek aan de IAMS onvergetelijk door een echte supercar te ervaren in plaats van alleen te zien! Als je nog twijfelt kun je natuurlijk ook ter plekke nog beslissen. Wij zien je in ieder geval graag terug op de International Amsterdam Motor Show!