Zelfstandig besturen vanaf 18 jaar
Zelfstandig rijden op de openbare weg
Grootste assortiment nieuwe supercars
Ophalen & Brengen in NL en België
logo
hallmark Advies nodig? Bel ons! 0174 - 700248

Andy Spaargaren

Op 01-09-2018 zijn webben wij onze mooiste dag beleefd met deze geweldige auto.
het is zo’n speciale eyecacher dat het onze dag aleen nog maar mooier gemaakt heeft. wat een beleving in deze auto.
contact verliep goed en duidelijk en Danny was erg meedenkend. goede uitleg en prima voorwaarden.

Peter de Jong

Voor onze bruiloft hebben we bij Buena Vida de Ferrari California gehuurd. Wij hebben de perfecte dag gehad mede door deze geweldige auto! Ik heb in de ochtend zelf de auto opgehaald en na het vriendelijke ontvangst en de duidelijke uitleg ben ik samen met mijn vader zelf op pad gegaan met de auto, het is zo gaaf dat je zelf mag rijden en de volle beleving van een dergelijke auto kan meekrijgen.

Mijn vriendin, inmiddels vrouw, was in het begin bezorgd of ze wel in de auto zou passen met de jurk maar dat ging helemaal goed want er is genoeg ruimte en comfort in de auto. Wij hebben super mooie foto’s gemaakt samen met de auto en ik kan echt iedereen aanbevelen om op je trouwdag bij Buena Vida een auto te huren, het voegt zoveel toe aan je dag (voor de man:)) en levert fantastische foto’s op waarbij naast de bruid ook de auto een hoofdrol heeft.

Voor ons een dag om nooit te vergeten en nogmaals dank voor het professionele team van Buena Vida, wij hebben genoten van jullie goede service en een geweldige auto!

Gr. Peter

Debby en Pascal

Een jaar van tevoren onze droomauto voor ons huwelijk gereserveerd en betaald. Toch wel een bepaald risico, maar Danny verzekerde ons dat alles goed zou verlopen. Omdat we niet in de buurt van de Lier wonen, ook gebruik gemaakt van de haal- en breng service. De auto stond een dag van te voren al voor de deur en werd op de afgesproken tijd opgehaald van de trouw-locatie. De auto was geweldig! Helaas kan je op zo’n dag niet nog een extra rondje rijden 🙂 (iets met een trouwceremonie en drank). De service van Danny was uitstekend. Bedankt voor je hulp en je hebt het wederzijdse vertrouwen waar gemaakt!

José

Het uurtje Aston Martin rijden was een verjaardagscadeau en dit bleek een geweldig cadeau. Prachtige auto, vriendelijke ontvangst en instructies door de medewerkers van Buena Vida Autoverhuur. Alles bij elkaar echt een feestje. We kunnen het iedereen aanbevelen!

H.Kuiper

Gisteren met de McLaren 570S gereden, wat een waanzinnige ervaring! Heb de rest van de dag een grote grijns op mijn gezicht gehad!

Sven Leenders

Een super verjaardagscadeau. Hele vriendelijke mensen en veel plezier gehad. Duidelijke instructies en een geweldige auto!
Zou het zo nog een keer willen doen!

Ingrid

Bijzondere ervaring om even te mogen proeven hoe het is om zelf te rijden in een exclusieve auto.
Gaaf, met een goede service en communicatie. Iedere autoliefhebber zou dit een keer moeten doen.

Raimond

Gemoedelijke sfeer. Bij inleveren bleek wat zand op vloermatten. Werd niet moeilijk over gedaan. Prima ervaring.

Schram

Was echt super en een leuke ervaring
Alles netjes en echt mooi er is een duidelijke uitleg en heel vriendelijk en goed geholpen zeker een aanrader om te doen zowel voor een leuke ervaring maar ook voor eventuele bruiloften of in mijn geval als verrassing .
Bedank voor de service en ervaring.
Gr fam schram

Berend

Leuke rit gemaakt met de Maserati Quattroporte. Vooral het geluid wat deze auto maakt is prachtig om te horen! Heel comfortabele auto van binnen. Verder ook een prima service gehad van Danny en zeker voor herhaling vatbaar!

Sharr S.

Auto gehuurd t.b.v. een internationale videoclip. Communicatie verliep goed en Danny was zeer vriendelijk en meeverend. 1 van de weinigen autoverhuurbedrijven waarbij service hoog in het vaandel staat en we zullen jullie organisatie weer inschakelen voor volgende projecten.

Top bedrijf, zeker een aanrader!

Sukh

Super service, duidelijke communicatie, top instructie.
klanten staan hier duidelijk op nummer 1.
deze service moet je zeker ervaren!